Magyarország

2018.03.08. 12:44

„Védtelen” címmel indul turnéra a Honeybeast

Budapest - A Honeybeast visszatér a klubokba, és az egész országot bejárja.

Budapest - A Honeybeast visszatér a klubokba, és az egész országot bejárja.

A Honeybeast zenekar országjáró turnéra indul, melyről a Gold Record zenei menedzsment közleményében olvashatunk.

– A Symphoney-t nagyon élveztük, mindenütt telt ház és állva tapsolás fogadott bennünket. Most visszatérünk a klubokba, melyek nagyon fontosak nekünk. A Budapest Park, a nagykoncertek mellett és a sok ülős koncert után kifejezetten jólesik újra ebben a szabadabb légkörben zenélni.

Sokkal több improvizáció és spontaneitás belefér. Nem is koncertek ezek, inkább együttzenélések. Fantasztikus érzés, hogy a közönség velünk énekli a dalainkat, együtt bulizunk – fogalmazott Bencsik Kovács Zoltán szerző-gitáros.

Súlytalanul

Hozzátette: – Külön jólesik, hogy nemcsak a nagy slágereknek tudják a szövegét, hanem az olyan daloknak is mint a „Para”, a „Súlytalan” vagy a „Szó leszek”, amely rádiós játszás és klip nélkül is csaknem egymilliós nézettséget ért el a YouTube-on.

Úgy érezzük, hogy sokan kifejezetten a Súlytalan albumra mozdulnak be – idézik a zenész szavait a közleményben. A Honeybeast országszerte óriási bulira várja a közönséget. A koncertek műsorának gerincét a „Súlytalan” album dalai adják, de nem maradnak el a legnagyobb korábbi slágerek sem. Az együttes a turné mellett jelenleg új albumán dolgozik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!