Magyarország

2016.12.24. 08:24

Balesetek az M3-ason - Megrázó vallomás a busztragédiáról

Debrecen, Mezőkeresztes - Horrorisztikus látvány fogadott bennünket - ezt mondta az az orvos, és az a speciális mentő, akik elsők között értek oda a szombati M3-ason történt buszbalesethez. A Debreceni Egyetem szemész orvosa 30-40 sérültet látott el, köztük azt az édesanyát is, akinek a kisfia meghalt a balesetben. A speciális mentő pedig az autókat nézte át, hogy köztük van-e olyan sérült, akit el kell látni, vagy ki kell szabadítani. Exkluzív interjút adtak a Tényeknek.

Debrecen, Mezőkeresztes - Horrorisztikus látvány fogadott bennünket - ezt mondta az az orvos, és az a speciális mentő, akik elsők között értek oda a szombati M3-ason történt buszbalesethez. A Debreceni Egyetem szemész orvosa 30-40 sérültet látott el, köztük azt az édesanyát is, akinek a kisfia meghalt a balesetben. A speciális mentő pedig az autókat nézte át, hogy köztük van-e olyan sérült, akit el kell látni, vagy ki kell szabadítani. Exkluzív interjút adtak a Tényeknek.

Forrás: tenyek.hu



Debrecen, Miskolc - Mellette halt meg a fia, a karja pedig súlyosan összeroncsolódott egy debreceni édesanyának. Fodrászüzletet szeretett volna nyitni, kérdés, hogy sérülése után tud-e majd újra dolgozni - írja szerdai cikkében a Bors.

Miskolc - Már öt halálos áldozata van a szombati, M3-as autópályán történt buszbalesetnek; szerdára virradóra életét vesztette az a sérült, akit kedden az egri Markhot Ferenc Kórházból szállítottak át a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba - mondta Csiba Gábor, a megyei kórház főigazgató-főorvosa az MTI-nek.

Debrecen, Harsány, Mezőkeresztes, Miskolc - Válságos állapotba került a szombat éjjeli buszbaleset egyik sérültje, ezért a miskolci kórházba kellett vinni, koponya és fejsérülései is vannak. A legfiatalabb áldozat, vagyis a 13 éves fiú pedig a Blikk információi szerint úgy halt meg, hogy az első ülésen utazott és a fékezés miatt kizuhant az ablakon. Az édesanyja ölében ült, aki próbálta védeni őt a testével, de nem sikerült neki. A Tények riportja.


Debrecen, Miskolc, Mezőkeresztes - A buszsofőr megpróbálta elkerülni az ütközést, a belső sávba húzódott, ennek ellenére karambolozott a megcsúszó autóval. A busz ráfutott a szalagkorlátra és emiatt végül felborult. A Tények riportja.

Miskolc - Válságos állapotú beteget szállítottak át a miskolci megyei kórházba Egerből az M3-as autópályán szombat éjjel történt buszbaleset sérültjei közül.

Debrecen - A DEKOM két munkatársa előtt ütköztek az autók az oldalára fordult autóbusz mögött.

Miskolc - Az ablakon keresztül menekültek az utasok és menekítették a sérülteket az oldalára dőlt buszból. A miskolci pár kisebb zúzódásokkal meg­úszta a balesetet.

Nyíregyháza, Debrecen, Mezőkeresztes – Döbbenetes volt megélni a balesetet – mondta portálunknak Mády Gábor, aki ott ült azon az autóbuszon, amely a bécsi adventi vásárról hazafelé tartva Mezőkövesdnél felborult.


Budapest, Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Miskolc - Négyre emelkedett az M3-as autópályán szombat éjjel történt buszbaleset halálos áldozatainak száma, miután az egyik életveszélyes sérült elhunyt a miskolci kórházban. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. üzemeltetési igazgatója azt mondta a Hír TV-nek, hogy az időjárási viszonyoknak megfelelően síkosságmentesítik az utakat, de azt is elárulta, hogy csak a balesetet követően indultak el a gépeik.

Debrecen, Mezőkeresztes - A szombat éjszakai tömegszerencsétlenség halálos áldozatai között debreceniek is vannak, és a sérültek között is sok a Hajdú-Bihar megyei. A debreceni Kenézy Kórházban több sérültet már megműtöttek. Az RTL Klub híradója megtalálta azt a férfit is, aki fiával együtt ült a buszon, és segített kihúzni utastársait a roncsok közül.

Mezőkövesd - Az M3-as buszbaleset egyik áldozata Veronika, akit Harsány lakói egy emberként gyászolják a fiatalt.

Mezőkövesd, Debrecen - Négyen meghaltak a szombat éjszakai tömegszerencsétlenségben az M3-as úton.

Mezőkövesd - Az M3-son felborult buszon nyolcvanegyen utaztak, hárman meghaltak. Egy fiatal pár a busz felső szintjén utazott.

Balesetek az M3-ason - Négyre emelkedett a halálos áldozatok száma

Budapest/Miskolc - Négyre emelkedett az M3-as autópályán szombat éjjel történt buszbaleset halálos áldozatainak száma - számolt be az M1 aktuális csatorna hétfő reggel.

Balesetek az M3-ason - Kártérítési előleget fizet az utazási iroda

Debrecen - Kártérítési előleget fizet a tragédiában érintett családoknak a debreceni Grand Tours utazási iroda, amelynek autóbusza szombaton éjszaka balesetben felborult az M3-as autópályán - közölte az iroda Facebook-oldalán vasárnap késő este. Az M3-as autópályán Mezőkeresztes és Mezőkövesd között történt balesetben hárman meghaltak, több tucatnyian pedig megsérültek.


Balesetek az M3-ason - Két sérült is életveszélyes állapotban van Miskolcon

Budapest - Ketten is életveszélyes állapotban vannak az M3-as autópályán szombat éjszaka történt buszbaleset sérültjei közül, őket Miskolcon kezelik - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.

Balesetek az M3-ason - A tömegszerencsétlenség után újra zavartalan a forgalom

Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Miskolc - Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. A teljes útlezárást követően az autópálya mindkét oldalán újra megindult a forgalom.

Balesetek az M3-ason - Egy ütközés elkerülését szolgáló manőver okozhatta az autóbusz felborulását

Debrecen - Vélhetően egy ütközést próbált elkerülni a debreceni Grand Tours utazási iroda buszának vezetője, amikor a busz megcsúszott és felborult - mondta el a három halálos áldozattal járó, Mezőkövesdnél szombaton történt balesettel kapcsolatban az iroda tulajdonosa az MTI-nek.

Balesetek az M3-ason - Tömegszerencsétlenség után fél pályán megindult a forgalom

Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Miskolc - Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. A rendőrség teljes útlezárást rendelt el az autópálya mindkét oldalán. A korlátozás enyhült, a baloldalon megindulhatott a forgalom.

"Megpördült a busz előtt egy kocsi"

Debrecen - Nagy Sándor, a szerencsétlenül járt emeletes autóbuszt üzemeltető Grand Tours Kft. ügyvezető igazgatója éppen Ausztriából tartott hazafelé vasárnap délelőtt, amikor elértük telefonon.

11 embert hoztak Debrecenbe az M3-ason történt baleset sérültjei közül

Debrecen - A sérültek közül 8 főt az ellátásuk után hazaengedtek, három embert viszont a kórházban bent tartottak.

Buszbaleset az M3-ason - Debreceni Kenézy kórház: három súlyos sérültet ápolnak

Budapest/Debrecen - Három súlyos sérültet ápolnak a debreceni Kenézy kórház traumatológiai osztályán az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon szombat éjszaka felborult busz utasai közül, közölte a kórház sajtószóvivője vasárnap délelőtt az MTI-vel.

Balesetek az M3-ason - Kórházi főigazgató: a felborult busz utasai közül két sérült azonnali műtétre szorult

Budapest/Miskolc - Két súlyos sérültnek azonnali műtétre volt szüksége az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon szombat éjszaka felborult busz utasai közül - mondta el az M1 aktuális hírcsatorna reggeli híradójában Csiba Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház főigazgató főorvosa.

Balesetek az M3-ason - Felborult egy autóbusz Mezőkövesdnél, három halott

Miskolc - Az elsődleges adatok szerint hárman haltak meg abban a buszbalesetben, amely szombaton éjfél előtt történt az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon, a 133-as kilométerszelvénynél. A már felborult járműnek több autó is nekirohant - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.


Mezőkeresztes, Mezőkövesd – Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!