Magyarország

2013.01.14. 13:24

Megrontás miatt indult eljárás egy szigetszentmiklósi fiatal ellen

Budapest, 2013. január 14., hétfő (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyezett a ráckevei járásbíróság egy fiatalembert, aki a gyanú szerint szigetszentmiklósi lakóházukban megrontotta kiskorú féltestvérét - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Budapest, 2013. január 14., hétfő (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyezett a ráckevei járásbíróság egy fiatalembert, aki a gyanú szerint szigetszentmiklósi lakóházukban megrontotta kiskorú féltestvérét - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a rendőrség eddigi információi szerint a 22 éves férfi tavaly ősszel otthonukban egy alkalommal közösült - a sértett beleegyezésével - féltestvérével, aki még a 12. életévét sem töltötte be.

A férfi november-december táján több meztelen fénykép- és videofelvételt készített a lányról azzal a szándékkal, hogy feltölti őket az internetre - fűzte hozzá a szóvivő.

A fiatalembert megrontás és más bűncselekmények miatt a Ráckevei Járási Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!