Magyarország

2012.11.02. 10:58

Tíz szír állampolgárt fogtak el Kelebia térségében

Kecskemét, 2012. november 2., péntek (MTI) - Hőkamera alkalmazásával tíz, a zöldhatáron keresztül érkező szír állampolgárt fogtak el a határrendészek - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Kecskemét, 2012. november 2., péntek (MTI) - Hőkamera alkalmazásával tíz, a zöldhatáron keresztül érkező szír állampolgárt fogtak el a határrendészek - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint az eset csütörtök éjszaka történt, a három felnőttel és három fiatalkorúval négy gyermek volt. A csoport tagjai a személyazonosságukat és magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért előállították őket.

Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért a békéscsabai befogadó állomáson helyezik el őket - tett hozzá a szóvivő.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!