Magyarország

2012.08.03. 16:10

Újabb halálos baleset Baranya megyében

Pécs, 2012. augusztus 3., péntek (MTI) - Egy ember meghalt, amikor egy személyautó és egy teherautó összeütközött pénteken a 66-os főút pécsi szakaszán - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Pécs, 2012. augusztus 3., péntek (MTI) - Egy ember meghalt, amikor egy személyautó és egy teherautó összeütközött pénteken a 66-os főút pécsi szakaszán - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.A megyei rendőrség honlapján közölt információk szerint a Komló irányából érkező személyautó áttért a szemközti forgalmi sávba, és nekiütközött egy teherautónak. A baleset a Komlói úti üzemanyagtöltő-állomás utáni szakaszon történt. A személyautó vezetője a balesetben életét vesztette. A helyszíni intézkedés még tart, jelenleg félpályás útlezárás van az adott útszakaszon - olvasható a honlapon.

Korábban baleset történt a megyében a 6-os számú főúton is, a pécsváradi elágazásnál. Ott szintén meghalt egy ember, továbbá ketten könnyebben megsérültek, amikor egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!