Magyarország

2012.07.17. 13:04

Úthenger borult egy férfira Algyőn

Szeged, 2012. július 17., kedd (MTI) – Súlyosan megsérült az a férfi, akire egy úthenger borult rá kedd délelőtt Algyőn; a munkagépet a tűzoltóknak kellett leemelniük – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Szeged, 2012. július 17., kedd (MTI) – Súlyosan megsérült az a férfi, akire egy úthenger borult rá kedd délelőtt Algyőn; a munkagépet a tűzoltóknak kellett leemelniük – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.Tátrai János elmondta, hogy a férfi az algyői Berek utcában dolgozott, amikor a kisebb méretű úthenger a padkáról az út menti árokba csúszott és felborult. A férfi lábai szorultak a kéttonnás munkagép alá.

A tűzoltóknak daruval sikerült leemelniük az úthengert a férfiról, akit súlyos sérülésekkel szállítottak a szegedi traumatológiai klinikára – közölte az alezredes.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!