Magyarország

2012.07.19. 13:37

Megöltek egy nőt a fővárosban, elfogták a gyanúsítottat

Budapest, 2012. július 19., csütörtök (MTI) - Elfogtak a rendőrök egy 22 éves férfit, aki a gyanú szerint szerdán Budapesten megölte vele egykorú barátnőjét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.

Budapest, 2012. július 19., csütörtök (MTI) - Elfogtak a rendőrök egy 22 éves férfit, aki a gyanú szerint szerdán Budapesten megölte vele egykorú barátnőjét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.A közlemény szerint a nőt - élettársa bejelentése nyomán - a mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol később meghalt. A férfi azt mondta, hogy baleset történt, azonban a boncolás megállapította, hogy a nőt szíven szúrták. A rendőrség a kórházi bejelentés után indított nyomozást.

A rendőrök helyszíni szemlét tartottak a nő lakásán, majd miután megvizsgálták az áldozat kapcsolatait, életkörülményeit, megtalálták azt a budapesti férfit, aki az áldozat barátja és "munkáltatója" is volt. A férfit az egyik rokona lakásában fogták el. A gyanúsított a kihallgatásakor elismerte, hogy féltékenységből, egy veszekedés után szúrta meg barátnőjét, majd otthon próbálta ápolni. Mivel a sértett állapota romlott, mentőt hívtak hozzá.

Az emberölés gyanújával indult ügyben a további eljárást a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!