Magyarország

2012.07.26. 15:16

Kábítószer-termesztő házaspárt fogtak el a rendőrök a XVIII. kerületben

Budapest, 2012. július 26., csütörtök (MTI) - Kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást a rendőrség egy budapesti házaspár ellen, akiknél csaknem negyven kannabiszpalántát találtak a XVIII. kerületben szerdán - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség internetes oldalán.

Budapest, 2012. július 26., csütörtök (MTI) - Kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást a rendőrség egy budapesti házaspár ellen, akiknél csaknem negyven kannabiszpalántát találtak a XVIII. kerületben szerdán - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség internetes oldalán.A honlapon közzétett tájékoztatás szerint a két gyanúsítottat szerdán fogták el Budapesten, a XVIII. kerületi Kassa utcában, miután a rendőrségre olyan bejelentés érkezett, hogy ott egy körözött ember tartózkodik.

A pestszentlőrinci házban a körözött ember nem volt ott, de a rendőrök a házkutatáskor a hálószobában 17 zöld növénypalántát találtak egy gyöngyvászon fólia alatt, amiről a feleség elmondta, hogy azok saját fogyasztásra termesztett kannabiszpalánták. A férj ezután bevallotta, hogy a melléképületben további palántákat gondoz.

A rendőrök 321 gramm zöld növényi származékot és 34 palántát foglaltak le.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!