Magyarország

2012.07.25. 17:14

Félpályán megindult a forgalom a 81-es úton Mórnál

Székesfehérvár, 2012. július 25., szerda (MTI) - Félpályán megindult a forgalom a 81-es úton Mórnál, ahol korábban felborult egy kisteherautó; a balesetben hárman megsérültek - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda délután az MTI-vel.

Székesfehérvár, 2012. július 25., szerda (MTI) - Félpályán megindult a forgalom a 81-es úton Mórnál, ahol korábban felborult egy kisteherautó; a balesetben hárman megsérültek - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda délután az MTI-vel.R. Szabó Ágnes elmondta: a helyszínelés még tart, de félpályán megindulhatott a forgalom.

A baleset Mórtól egy kilométerre, Győr felé történt. A kisteherautó feltehetően megcsúszott a vizes aszfalton, felborult, és a motortere füstölni kezdett. A járműben hárman utaztak, a két utas - egy férfi és egy nő - kirepült, a 26 éves sofőr pedig beszorult a roncsba.

Az első információk szerint a sofőr és az egyik utas súlyosan, a másik utas könnyebben sérült meg. A rendőrségi szóvivő hozzátette, a baleset körülményeinek vizsgálata közben kiderült, hogy a 26 éves tatabányai sofőrnek nincs jogosítványa. Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban közölte, a kigyulladt motorteret egy autós oltotta el poroltóval. A járművet a sofőrről a móri önkormányzati tűzoltók emelték le.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!