Magyarország

2012.07.25. 18:45

Az MSZP adatokat vár a közmédia arculatváltásáról

Budapest, 2012. július 25., szerda (MTI) - Közérdekű adatigényléssel fordult az MSZP a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaphoz (MTVA), a párt az arculatváltás költségeire kíváncsi - tájékoztatta az MSZP szerdán az MTI-t.

Budapest, 2012. július 25., szerda (MTI) - Közérdekű adatigényléssel fordult az MSZP a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaphoz (MTVA), a párt az arculatváltás költségeire kíváncsi - tájékoztatta az MSZP szerdán az MTI-t.A szocialista párt a közmédia arculatváltásának teljes költségéről és az arculatváltást érintő szerződések tartalmáról kér tájékoztatást - tudatta közleményében Végh Edvárd, az MSZP Sajtótagozatának elnöke.

A szocialisták az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény alapján ugyancsak betekintenének az MTVA honlapja arculatváltásának teljes költségébe és az ezt érintő szerződésekbe.

A közmédia új arculatát és logóit Böröcz István, az MTVA elnöke kedden mutatta be. A tervező csapatot Vida Zoltán, az MTVA munkatársa vezette. A nézők számára az új logók péntektől, az olimpia kezdetétől láthatóak.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!