Magyarország

2008.08.27. 15:23

Sms-ben közölte áldozataival: "csaló vagyok"

<p>Albérlőktől kért foglalót egy csaló, aki még mielőtt az érdeklődők beköltözhettek volna, sms-ben értesítette őket, hogy be lettek csapva. A rendőrség most a 35 éves budapesti férfi áldozatait keresi.</p>

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi egy XX. kerületi, Baross utcai lakást adott ki többeknek.

Az érdeklődőknek megmutatta a lakást, majd kéthavi albérleti díjat elkért azoktól, akik bérbe vették volna. Erről átvételi elismervényt adott és még az igazolványát is megmutatta, melyben állandó lakcímként szerepelt a Baross utcai lakás.

kaució átvétele után pár nappal kötött volna szerződést. A határidő előtt azonban mobiltelefonról sms üzenetet küldött áldozatainak arról, hogy ő nem lakástulajdonos, hanem egy börtönviselt csaló, a lakást nem adhatta volna ki, így beköltözni sem lehet.

Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a 35 éves férfit már elfogták, jelenleg előzetes letartóztatásban van. A rendőrség most azok jelentkezését várja, akiket becsapott.

  • Lesz „ne mulass” a tinisofőröknek! Lesz „ne mulass” a tinisofőröknek! 2008.08.27.
  • Irodalmi teszt haladóknak!
  • Mobilra vette megrontásait
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!