Magyarország

2008.06.28. 19:26

Tóba fulladt egy gyermek

<p>Válla - Vállajon a horgásztóba fulladt szombat délután egy helybeli 14 éves fiú.</p>

Egy 13 éves fiú fulladt szombaton este a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiVálla halastavába - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Egyelőre annyit tudni, hogy több gyermek játszott a halastó mellett, közben pedig a vízbe ugráltak. Egyikük elmerült felszínre, társai ezután kértek segítséget.

A gyermek holttestét egy szolgálaton kívüli rendőr húzta partra. Megpróbálták újraéleszteni, de már a mentősök sem tudtak rajta segíteni.

Vízbe fulladt egy férfi Écsen
Vízbe fulladt egy férfi szombat este a Győr-Moson-Sopron megyei Écs közelében. A középkorú férfit búvárok találták meg a Rába-ring egyik ciszternájában.

Keresik a vízbe fulladt tiszalúci férfit
Vízre szállnak vasárnap délelőtt a Spider Miskolci Speciális mentők a Tiszán, hogy a minap vízbe fulladt tiszalúci férfi után kutassanak a folyóban. 

Vízbe fulladt egy nyírbogdányi lakos
Vasárnap délelőtt Nyírbogdánynál a Lónyay-főcsatornában helybeliek vették észre azt a hullát, akiről később kiderült, hogy egy 59 éves helybeli lakos.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!