Magyarország

2008.06.06. 13:41

Nyolcadikos fiú erőszakolta meg a kislányt

<p>Elhagyott házba csalták iskolatársai, és ott az egyik fiú megerőszakolta a kislányát - állítja egy apa a Bács-Kiskun megyei Bócsán, írta a Blikk.</p>

Ismeretlen tettes ellen, szemérem elleni erőszak gyanújával nyomoz a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság. Az erőszak áldozata egy tizenkét éves bócsai kislány - írta a pénteki Blikk.

A lány apja szerint az iskolájába járó fiúk az utcájukban álló, félkész házba csalták a gyereket, ahol az egyik tizennégy éves, nyolcadikus fiú megerőszakolta, a többiek pedig végignézték.
Klikk ide a teljes cikkhez!

A rendőrség által kiadott információk ugyanakkor alkalmasak arra, hogy valamelyest pontosítsák a bócsai szóbeszédet. Egyrészt – mivel rendőrségi vizsgálat kezdődött – arra lehet következtetni, hogy az ismeretlen elkövető már betöltötte a 14. életévét. Másrészt a magyar Bűntető Törvénykönyv 198. paragrafusa tényszerűen rögzíti, hogy mit is jelent a szemérem elleni erőszak. Eszerint aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel fajtalanságra, vagy ennek eltűrésére kényszerít, vagy másnak a védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát fajtalanságra használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. - írja a BAON

Forrás: Blikk/BAON

  • Agyonverte feleségét egy sándorfalvi férfi
  • Életveszélyben a gyerekek - gyógyszerek a játszótéren
  • Halálos gázolás Budapesten
  • Vérátömlesztés előtt a 11 éves anya
  • Alkoholmérgezéssel vittek kórházba egy 12 éves lányt  
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!