Magyarország

2008.06.28. 16:25

Lángokban áll a visegrádi Silvanus Hotel - 160 embert kellett kiköltöztetni

<p>170 embert kellett kiköltöztetni, miután szombaton kigyulladt a visegrádi Silvanus Hotel - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.</p>

17 33 Eloltották a tűzoltók azt a visegrádi Silvanus Hotelben keletkezett tüzet, a vendégek azonban még nem költözhettek vissza az épületbe - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

16 02

A visegrádi Silvanus Hotelben szombaton délután kapott lángra a mosda kapcsolószekrénye. A lángok a lakótérre nem terjedtek át, ennek ellenére a tűzoltók úgynevezett hármas kiemelt riasztási fokkal vonultak a helyszínre. Kilenc autóval összesen harminc tűzoltó küzdött a lángokkal. Az oltást vízhiány nehezítette, ezért három vízszállító járművet is a helyszínre küldtek. Jelenleg azt utómunkálatok folynak, és most próbálják megállapítani, hogy mi okozta a tüzet. A tűzoltók 3-as kiemelt riasztási fokozattal indultak a helyszínre. A tüzet egyelőre hat autóval harmincan próbálják megfékezni. Dobson Tibor úgy tudja, hogy senki sem sérült meg, a tűz okát vizsgálják.

  • Gyurcsány Ferenc: nincs szükség sokkterápiára
  • Robbanás a balatonfûzfõi petárdagyárban
  • Megtalálták a Berettyóban eltûnt fiút
  • Fegyveres rablás Budapesten
  • Halálos gázolás Apagynál
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!