Magyarország

2008.06.12. 10:48

Életbiztosítás után ölt a gyilkos

<p>Megmérgeztek négy embert, három meghalt közülük, a Bács-Kiskun megyei Császártöltésen, azután, hogy 57 milliós életbiztosítást kötöttek magukra.</p>

Egy 28 éves férfit gyanúsítanak a mérgezéssel, ugyanis megpróbálta az egyik holttestet ellopni a temetőből. De azt mondja, nem ölt meg senkit. Mégis a pénzből 7 millió forint valahogy hozzákerült.

Narancsik Antal minden nap, amikor csak teheti, virágot visz, másfél éve meghalt lánya sírjára. Az apa csak a biztosítási nyomozóktól tudta meg, hogy a lánya biztosítást kötött magára a halála előtt. Ekkor ismerte meg a gyanúsítottat is. "A lányom azt mondta, mellette fog dolgozni biztosítási ügynökként" - mondta a lány apja.

Januárban, másfél évvel a lány halála után két férfi kihantolta a sírt, és megpróbálta ellopni a testet, azt mondták: egy 28 éves bajai férfi bérelte fel őket. A gyanúsított először azt mondta, hogy hajmintát szeretett volna venni a nőtől, ezért indítottak nyomozást. Kiderült, hogy a 28 éves lányt, miután több más biztosítónál is több milliós életbiztosítást kötött, megmérgezték egy gyorsan ható méreggel. És még három másik embert: két férfit és egy nőt. Közül ketten meghaltak.

Mind a négyen nagyösszegű életbiztosítást kötöttek saját magukra, a mérgezés előtt, több mint 57 millió forintért. Ebből vett fel 7 millió forintot a gyanúsított. Nem ő volt a kedvezményezett, de valahogy mégiscsak hozzá került ez az összeg. Egyelőre még vizsgálják, hogy miért és hogyan került hozzá a pénz.

Forrás: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!