Magyarország

2008.06.26. 12:34

Fojtogatta a tiszaeszlári polgármestert

<p>Tisazeszlár - Hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanújával rendelt el nyomozást a Tiszavasvári Rendőrkapitányság.</p>

12:30: A polgármester nyakát fojtogatta

Tiszaeszlár polgármesterét egy volt hivatali dolgozó férje fojtogatta, a Tiszavasvári Rendőrkapitányság hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanújával rendelt el nyomozást

A férfi a felesége kiabálására fejezte be a fojtogatást, a Tiszavasvári Rendőrkapitányság pedig hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanújával rendelt el nyomozást. Telefonon beszéltünk a település polgármesterével, akit megrendített az eset, s aki egészen egyszerűen nem talál szavakat a történtekre.

– Mi mindenkit szívesen látunk a hivatalban, a hölgytől is csak annyit kértem, hogy egy másik helyiségben beszélgessen – mondta lapunknak Nagy Tibor, aki hozzátette: nincs magyarázat arra, ami történt, a hölgy férjének semmi oka nem volt arra, hogy fojtogassa. A polgármester szerint elgondolkodtató az egyre növekvő agresszió, úgy véli, az emberek nagy része feszült, s olyan helyzetekben adják ki magukból ezt a feszültséget, amikor erre semmi okuk.

10:20: Szerdán egy korábban ott dolgozó, középkorú asszony ment be a tiszaeszlári polgármesteri hivatalba, hogy volt kollégáival beszélgessen. A polgármester megkérte a nőt, hogy ne tartsa fel az alkalmazottakat, mire ő felháborodottan felhívta férjét.

A családfő berontott az épületbe, és a rendelkezésre álló adatok szerint fojtogatni kezdte a település vezetőjét, aki könnyű sérülést szenvedett. A bántalmazó férfi felesége kiabálására így förmedt az asszonyra: „Akkor minek hívtál ide?”

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!