Magyarország

2008.06.01. 13:48

Fidesz: Feleslegesen költ el a kormány 6,5 milliárdot

<p>Miközben a kormány azt állítja, hogy nincs pénz az egészségügyre és az oktatásra, addig több mint hatmilliárd forintot szán kommunikációs célokra - mondta vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője.</p>

A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy fejezze be az adófizetők pénzének elherdálását, és ezt a pénzt úgy költsék el, hogy az az emberek javát szolgálja - közölte a politikus.

Ágh Péter szerint már az MSZP számára is világossá vált, hogy az előrehozott választásokat nem lehet elkerülni. A szocialistákon eluralkodott a pánik, ezért kezdtek lejárató kampányba a Fidesz, illetve Orbán Viktor ellen, és ezért költenének kommunikációra feleslegesen 6,5 milliárd forintot - jelentette ki a fideszes politikus. Ágh Péter közölte: az előrehozott referendum az ország érdeke, mert az emberek a kisebbségi kormányzás minden egyes napjával többet fizetnek azért, hogy az MSZP hatalmon maradjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!