Magyarország

2008.05.23. 09:59

Társat keresni sohasem késő

<p>Randizzon velünk – a <A href="http://www.randizzon.hu">www.randizzon.hu</A> segítségével Ön is megtalálhatja a párját!</p>

Gondja van a párkereséssel? Nem találja az igazit? Vagy csak nem tudja, hol keresse? Esetleg számtalan kellemetlen tapasztalatot szerzett már és elbizonytalanodott? Mi segítünk. Megújult weboldalunkon (www.randizzon.hu) nemcsak élete szerelmét találhatja meg, de új barátokkal is gazdagodhat.

Hogy mi erre a garancia? Csupán az oldal 8 éves fennállása alatt rövidebb-hosszabb időre szövődött románcok, az életre szóló (legalábbis reméljük) párkapcsolatok és a megannyi barátság, ami az oldalon regisztrált mintegy 700 ezer társkereső között kötődött.

Önnek is sikerülhet!

A randizzon.hu szolgáltatásai havidíjas előfizetéssel vehetők igénybe (a nem előfizetők csak korlátozva láthatják az adatlapokat), cserébe az ügyfeleknek négy féle kereső funkciót biztosítanak: részletes, extra, keresés a jellemzések között, gyors kereső. Emellett egy elemző algoritmus személyes ajnánlatokat is ad az ügyfeleknek.

S milyen eredményt hozhat mindez? Erről mindennél jobban tanúskodnak az oldalon olvasható sikersztorik, amelyeket az elégedett társkeresők írnak saját tapaszatalataikról, a megismerkedések és akár az esküvő történetéről is.

A randizzon.hu weboldalon regisztráltak között közel azonos a nemek aránya (44 százaléka nő, s 56 a férfi), eddig több mint 200 ezer fotót töltöttek fel, amit naponta 22 ezer látogató tekint meg. S ha már a számoknál tartunk, az átlagos napi levélforgalom 20–25 ezer, s a tapasztalatok szerint a társkeresők 40 százaléka 3 hónapon belül talál partnert magának. Ezek eredményessége, azaz a sikertörténetek mellett a randiesküvők, mi több a randibébikfotóit láthatják az oldalon, ami jól mutatja, hogy társat keresni és társra találni sohasem késő, s a randizzon.hu segítségével Ön is megtalálhatja az igazit!

A hétvégi promóciónkban minden még nem előfizető, de regisztrált társkereső is ingyen küldhet levelet.

Kapcsolódó cikkek:

  • Hogyan rontható el az első randi?
    A randizás nem könnyű műfaj, pláne nem egy első randi. Mit vegyek fel, milyen legyen a sminkem, hogyan viselkedjem. Nem is olyan nehéz elrontani egy ígéretes estét.

  • Ki fizessen a randin?
    Biztosan Te is érezted már kellemetlenül magadat, amikor egy randevún a pincér közeledett a számlával. Nincsenek ugyan kőbe vésett szabályok azt illetően, hogy kinek illik fizetni.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!