Magyarország

2008.05.11. 18:39

Trolibusz karambolozott Budapesten

<p>Budapest - Autóval ütközött a 78-as trolibusz vasárnap délután Budapest VII. kerületében. A Bethlen Gábor és a Péterfy utca kereszteződésében történt a baleset, egyelőre nem tudni, miért.</p>

Az ütközéstől a kocsi a járdára repült, és ott nekiment egy üzletből - egy presszóból - kilépő embernek. Négyen sérültek meg, három embert közülük kórházba vittek - mondta a Független Hírügynökségnek Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Egy új típusú troli karambolozott a szűk utcában. Az autóban négyen utaztak, közülük hárman sérültek meg, egy ember súlyosan. Az üzletből kilépő embernek a lába sérült meg, őt nem kellett kórházba szállítani. A trolibusz utasai közül senki sem sérült meg, a sofőrnek sem esett baja.

Amíg helyszíneltek, nem jártak errefelé a 78-as trolik, pótlóbuszokkal szállították az utasokat. A trolibuszok időközben újra járnak már, nem sokkal 17 óra után indult meg a forgalom - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a BKV fődiszpécsere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!