Magyarország

2008.05.23. 18:16

Ülepítőben találtak a leszúrt fiúra?

<p>Mégsem a kaposvári cukorgyár ülepítőjében bukkantak pénteken délután annak a 17 éves nagyatádi fiúnak a holttestére, aki kedden tűnt el - tudta meg a Független Hírügynökség.</p>

Az előzetes hírekkel ellentétben nem a kaposvári cukorgyár ülepítőjében, hanem a városban, egy zavaros vizű tóban találtak pénteken annak a fiúnak a holttestére, akit szerda óta eltűnés miatt kerestek a rendőrök - mondta a Független Hírügynökségnek Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A 17 éves, Kaposváron tanuló nagyatádi fiú testén bántalmazásra utaló nyomokat találtak, azt, hogy leszúrták volna nem erősítette meg a szóvivő.

A fiút szerdán délután látták utoljára, Kaposvár főutcáján. Nem ment haza, ezért a szülei először a nagyatádi, majd másnap a kaposvári rendőrségen is jelentették az eltűnését. Pénteken délután az osztálytársai találtak rá, Kaposváron, a vasúti töltéstől körülbelül száz méterre. A rendőrség egyelőre testi sértés miatt nyomoz. Azt, hogy pontosan mi okozta a fiú halálát, az orvosszakértői vizsgálatok után tudják megállapítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!