Magyarország

2008.05.26. 19:47

Holttest a vízben: a tiszabecsi lányt találták meg

<p>Gergelyiugornya - Hétfőn délelőtt a Vásárosnamény-Gergelyiugornya Tisza-szakaszon holttestet találtak a folyóban.</p>

19:44: Bizonyossá vált, hogy annak a 14 éves lánynak a holttestét találták meg a Vásárosnamény-Gergelyiugornya Tisza-szakaszon, aki még május 18-án Tiszabecsnél tűnt el a folyóban.

Pontos becslés volt

A Vásárosnaménynál megtalált holttest kapcsán az elsõdleges feltételezés és a rendelkezésre álló adatok alapján (termet, ruházat, alak, korában eltûnt személyek összehasonlítása) a Tiszabecsnél vízbe került lányról lehet szó. A korábbi kutatásokat vezetõ búvár akkor úgy becsülte, hogy a víz hõmérséklete (17 celsius) és más tapasztalaton alapuló körülmények miatt pénteknél hamarabb nem volt várható, hogy a holttestet feldobná a víz. Ennek ellenére megpróbálták a kutatást, de az erõs sodrású folyó kanyarjai miatt csak arra lehetett számítani, hogy a TiszabecsVásárosnamény közti szakaszon találnak rá.

11:53: A helyszíni szemle elsődleges adatai szerint feltételezhető, hogy arról a 14 éves lányról van szó, akit május 18-án Tiszabecsnél sodort el a víz.

- Pusztai Sándor -

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!