Magyarország

2008.04.19. 12:44

Olvasóink írják: Olykor elkell az a bizonyos atyai pofon!

<p>Meg kell őrülni ezzel a tanár–diák üggyel kapcsolatban! Egyszerű a dolog, s ez az utcán renitenskedő, a villamoskisiklatókra is jó hatással lenne: tessék elővenni a kalodát, de még a derest is!</p>

Ez persze, enyhe túlzás! Amikor az én gyerekeim voltak gimisek, aktívan részt vettünk az iskola életében. Nem volt testi fenyítés, de a következetes szigor, az megvolt. Nem igaz, hogy félni kell a kölyköktől! S amikor cirkuszol a tanuló, ott a telefon, tessék odahívni a kedves mamát és papát, hogy élőben lássa magzatát, amint attól a „hülye” tanártól szépet, jót akar ütleggel elérni!

Meg lelki terrorral, ami megalázza, fáj. Összetéveszti az a szervezet, ami védi a hátrányos helyzetűeket, összetvészti a Gizikét a gőzekével. Az a szemtelen, nyegle, hátrányos helyzetű?! Miért, talán éhezik, fázik, ütik-verik?! Azt mondja az egyik anyuka, hogy ő sose verte meg a fiát. Na, itt rontotta el! Mert egy jó időben kiosztott atyai (vagy anyai) pofon egyik drága gyermeknek sem ártott meg. Viszont helyrezöttyintette a kótyagos agyát.

Kapcsolódó cikkek:

Nagyné Gál Etelka
Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!