Magyarország

2008.04.11. 11:35

"Bevédeni Gyurit" – ásó, kapa, stílfűrész; garázdaság Gesztely-Újharangodon

<p>Gesztely-Újharangod - Összesen kilenc embert fogtak el a rendőrök egy Gesztely-Újharangod nyílt utcáján történt csoportos garázdaságot követően, ahol a pofonok mellett lapátot, fűrészt, ásót, vasvillát is bevetettek az érintett felek.</p>

A Miskolci Rendőrkapitányság azért indított csoportosan elkövetett garázdaság büntette miatt eljárást, mert egy lakossági bejelentés szerint április 10-én a délelőtti órákban többen, majd negyvenen verekednek a település egyik utcájában. Nagy erőkkel a helyszínre érkező rendőrök által lefolytatott vizsgálat elsődleges adatai szerint a csütörtöki verekedést egy előző napi vita válthatta ki az érdekelt rokonokból, ismerősökből. A másokban félelmet keltő garázdaság során különféle eszközöket is bevetettek, amelyekkel az orvosi vélemény szerint egymásnak nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szereztek. Az eset felderítése érdekében a Miskolci Rendőrkapitányságon kilenc gyanúsítottat állítottak elő, illetve hallgattak ki köztük őt nőt a legfiatalabb 16, míg a legidősebb 49 éves.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!