Magyarország

2008.03.20. 19:35

Robbanószerkezetet talált egy ember Kemecsén

<p>Kemecse - Csütörtök délután egy helybeli férfi Kemecsén, a Toldi utca végén guberált a szemetesben. A régi vasak között próbált valamilyen értékeset találni, és egy másfél arasznyi vastag kúpos holmit talált, amit a többiek bombának neveztek. <dia width="900" height="700" alt="anószerkezetet talált egy ember Kemecsén 2008.03.20."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/an_szerkezetet_tal_lt_egy_ember_Kemecs_n_20/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="anószerkezetet talált egy ember Kemecsén 2008.03.20." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/kemecse-robbantas-robbanoszerkezet-bomba.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A robbanóeszközt kézben vitte be a helyi rendőrőrsre, és a lépcsőre tette. A szolgálatban lévő rendőr értesítette a tűzszerészeket, akik úgy döntöttek, nem szállítják el, hanem a közelben megsemmisítik.

A környéket lezárták, biztosításként a mentőket és a tűzoltókat is odahívták, majd nem sokkal 18 óra után egy tompa puffanás keretében felrobbantották.

Kapcsolódó cikkek:

"Bomba" kereste gazdáját...
Sok vásárlónak okozott bosszúságot a bombával fenyegetőző telefonáló a nyíregyházi Tesco áruházban.

II. világháborús bomba egy templomban
II. világháborús bombát találtak a fővárosi Ferenciek terén álló Belvárosi Ferences templomban.

Álbombát találtak Szegeden
Bombaimitáció, így fogalmaztak a tűzszerészek a Szegeden talált robbanószer ügyében.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!