Magyarország

2008.03.07. 13:28

"Mindent" tudunk a lottómilliárdosról

<p>Budapest - Jelentkezett a lottómilliárdos, írtuk csütörtökön. Azóta újabb információkat tudtunk meg arról a szuperszerencsés nyertesről, aki a miskolci Szinvaparkban januárban adta fel az öttalálatos szelvényét.</p>

Az eset, mint ismeretes, a harmadik héten történt és minden idők harmadik legnagyobb magyarországi lottónyereményét hozta valakinek a ,,konyhájára”. A Szerencsejáték Zrt. pénteken délelőtt Budapesten sajtótájékoztatót tartott és szinte ,,mindent” elárult a részletekről.

A szelvény úgynevezett öthetes volt, a nyertes azonban nem kívánta felfedni kilétét. Olyannyira nem, hogy még azt sem tudjuk: férfit, vagy nőt tisztelt meg Fortuna.

Amiről már múltidőben beszélhetünk: a társaság átutalta számára a 2 milliárd 356 millió forintot. Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője mindössze annyit közölt (közölhetett…), hogy az irdatlan mennyiségű pénzt több számlára küldték el.

 

Kérdésünkre válaszolva a szóvívő arról sem adott felvilágosítást, hogy a nyertes észak-magyarországi, budapesti vagy éppen dunántúli.

Kapcsolódó cikkek:

Jelentkezett a lottómilliárdos
Sokáig hallgatott az a szerencsés öttalálatos, aki 2 milliárd 356 millió forintot nyert a lottón. A szelvényt, a miskolci Szinvaparkban adták fel. Azt nem tudjuk, hogy takta-
harkányi-e az illető.

Elvitték a lottó ötöst
Csaknem fél év után ismét volt telitalálatos szelvény az ötös lottón. A szerencsés nyertes 2 milliárd 356 millió forintot nyert.

Lottó ötös vagy szabadulás?
Taktaharkányi a lottónyertes. Kaptuk a hírt szerdán, egyik olvasónktól. Szerinte ugyanis a település egyik családja azért ünnepel már napok óta, mert övék a rekordösszegű lottófőnyeremény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!