Magyarország

2008.03.10. 08:26

Horn: "A választók azt mondták, Feri, menj a ...csába!"

<p>Éles szavakkal kommentálta Gyurcsány Ferenc beszédét a népszavazásról Horn Gábor, az SZDSZ koalíciós egyeztetésért felelős államtitkára vasárnap este.</p>

A Hír Televízió felvételén az látható, hogy Kóka János és Horn Gábor az SZDSZ kampánysátrában nézte Gyurcsány Ferenc beszédét, amelyben anépszavazás eredményét értékelte a szocialista pártelnökGyurcsány éppen annál a résznél járt, amikor a választók motivációit elemezte.

Horn Gábor, a koalíciós egyeztetésért felelős SZDSZ-es államtitkár erre megjegyezte"Nem azt mondták Feri, hanem azt, hogy menj a p...csába! Valljuk be!" A beszéd többi részét is kísérték Horn megjegyzései. A miniszterelnök köré felsorakozott MSZP-s vezetőkre például azt mondja:"Ez kemény, ez a csapat kemény."

 

 

Horn: Nem hiszem, hogy ez így elhangzott volna

Nem tudom, hogy elhangzott-e, beszélgettünk barátaimmal nagy társaságban - mondta Horn Gábor hétfő reggel a Nap-Kelte című műsorban arra reagálva, hogy a hírTV felvétele szerint vasárnap este a miniszterelnök beszéde alatt azt mondta "Nem azt mondták Feri, hanem azt, hogy menj a p...csába! Valljuk be!" A politikus hozzátette: Nem hiszem, hogy ez így elhangzott volna, de mindegy.

Horn Gábor ezt követően arról beszélt, hogy a vasárnapi népszavazás egyfajta szimpátiszavazás is volt, majd hozzátette, hogy a pártokról nem most, hanem majd 2010-ben döntenek az emberek.

  • Adatok, statisztikák a népszavazásról
  • Népszavazás 2008 - feldolgozottság 
  • Népszavazás 2008 - Részvételi arány
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!