Magyarország

2008.03.26. 08:18

Heccből vertem meg a tanáromat

<p>"Játszottam az eszemet a többiek előtt, és ezért csináltam ezt a minősíthetetlen dolgot" - ezt mondta a Blikknek az a fiú, aki a napokban rátámadt óra közben 69 éves fizikatanárára egy budapesti középiskolában.</p>

A diák állítja: megbánta tettét, és az újságon keresztül bocsánatot kért a pedagógustól. A tizenéves fiú azt mondta, hogy rendes ember szeretne lenni, és ehhez tanulnia kell. A diákot csütörtökön hallgatja meg az ügyben a tanári kar.

Közben Süveges Éva, az iskola igazgatónője a Borsnak azt nyilatkozta, hogy a fizikatanár is felelős a történtek miatt. Szerinte a férfi alkalmatlan a tanításra, és nem tudott fegyelmezni. A gyerekek ráadásul azt írták róla, hogy obszcén és fajgyűlölő szavakkal illette őket, mindezt azonban a tanár cáfolta.

Az oktató és a vezetőség is úgy véli: valaki előre megrendezett forgatókönyv alapján le akarja járatni az iskolát annak kapcsán, hogy az intézmény vezetésére a napokban írják ki a pályázatot - olvasható a Borsban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!