Magyarország

2008.03.08. 19:51

Halálos karambol Nyíregyházán az Orosi úton

<p>Szombat este, a vizes úton haladó autót a padka megdobta, és keresztbe fordult a 41-es főúton, majd egy szemből érkező kocsi elé sodródott. Az oldalba talált Suzuki vezetője a helyszínen meghalt. <dia width="850" height="630" alt="Halálos karambol Nyíregyházán az Orosi úton 2008.03.08."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hal_los_karambol_Ny_regyh_z_n_az_Orosi__ton/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Halálos karambol Nyíregyházán az Orosi úton 2008.03.08." /></a></dia><br /> &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-080308halalos_ps_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy Suzuki tartott a belváros felől Oros irányába Nyíregyházán, a 41-es főúton szombat este. A jármű feltehetően túl gyorsan haladt a vizes úton, ráadásul a Család utcától nagyjából 300 méterre a két oldalt elválasztó járdasziget magas padkájának ütközött, ami úgy megdobta a kiskocsit, hogy keresztbe fordult, egy szemből érkező másik személygépkocsi elé, ami oldalba találta.

A Suzuki vezetője a karambol nyomán életét vesztette, és rajta kívül még további három személy szenvedett sérülést, akiket a mentők kórházba vittek.

A tragédia körülményeit a rendőrség műszaki szakértő bevonásával, ügyészi felügyelet mellett folytatta a felelősség megállapítása céljából. Az anyagi kár több millió forint, az utat csaknem teljes szélességében le kellett zárni a helyszínelés idejére, a műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltókra is szükség volt.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!