Magyarország

2008.03.16. 18:24

Gyászol a salakmotorsport

<p>Óriási veszteség érte a magyar salakmotorozást: tragikus hirtelenséggel, súlyos betegség után elhunyt Simon Miklós, a Simon&amp;Wolf SC elnöke, közismert debreceni vállalkozó, kétgyermekes családapa.</p>

Életének 44. évében tragikus hirtelenséggel, súlyos betegségben elhunyt Simon Miklós, a magyar salakmotorsport egyik legnagyobb mecénása, ismert debreceni vállalkozó, kétgyermekes családapa.

Simon Miklós ifjú korában válogatott sportlövőként ért el sikereket, majd abbahagyva az aktív versenyzést, megalapította a Simon&Wolf SC-t, így segítve a sporttársait.

A kilencvenes évek közepén salakmotoros szakosztályt alakított s több mint egy évtizede erőt, energiát és pénzt nem kímélve támogatta a debreceni lövész- és salakmotorsportot.
Az általa irányított klub az elmúlt években a legeredményesebb hazai egyletté vált, versenyzői nemzetközi sikereket értek el.

Simon Miklós halálával a salakmotorozás az egyik legnagyobb támogatóját veszítette el.

Kapcsolódó anyagok:

  • Megindult a harc
  • A Farkasok tovább javítottak teljesítményükön
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!