Magyarország

2008.03.07. 11:19

Azonosították a Bodrogba fulladt fiút

<p>Sárospatak - A csütörtökön kora hajnalban Bodrogba ugró fiú személyét azonosították - tudatta a B.-A.-Z. megyei rendőrfőkapitányság kommunkációs irodája.&#160;<DIA alt="Spiederek keresik a Patakon Bodrogba fulladt fiút 2008.03.06." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Spiederek_keresik_a_Patakon_Bodrogba_fullad/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Spiederek keresik a Patakon Bodrogba fulladt fiút 2008.03.06." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Dobi Tamás elmondta: jellegzetes feliratú póló és egy kulcscsomó maradt a hídon, ennek alapján sikerült beazonosítani, hogy kiről lehet szó. A holttest még nincs meg, de az említett adatok alapján szinte bizonyosra vehető, hogy egy 25 esztendős sárospataki fiatalember feküdhet a hullámsírban. Erről már a szülők is tudnak, teljes bizonyossággal természetesen csak akkor mondható ki, hogy az a bizonyos fiú az áldozat, ha megtalálják a holttestet.

Csütörtökön a Spider speciális mentők is vízre szálltak, de a kutatás még nem vezetett eredményre. A tapasztalatok szerint ehhez legalább egy hétnek kell eltelnie. Tavaly nyáron például szinte ugyanilyen körülmények között ugyancsak egy fiatalember vetette magát a hídról a folyóba, hosszú ideig őt sem találták meg, pedig technikai eszközökkel, kutyával, búvárok segítségével fésülték át a medret, akkor is majdnem két hét múlva sikerült megtalálni a holttestet.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!