Magyarország

2008.03.22. 09:19

Az MSZP kiáll GYurcsány Ferenc mellett

<p>A kormányfő párton belüli és kívüli pozícióit hivatott megerősíteni a jövő heti szocialista pártértekezlet. - értesült a Népszabadság.</p>

Az eddigi viszszajelzések szerint az MSZP tagsága támogatja Gyurcsány Ferenc kormányfő és pártelnök politikáját a szocialisták március 15-én kezdődött és 25-ig tartó pártszavazásán - mondta az InfoRádiónak az MSZP Országos Választmányának elnöke, Simon Gábor.

Gyurcsány Ferenc csütörtök este Balatonszemesen, kihelyezett elnökségi ülésen tárgyalt az MSZP vezetőivel a tb-törvényről, a koalíció helyzetéről és a pártértekezlet részleteiről.A jelenlévők tájékoztatása szerint az elnökség kiállt a pártelnök mellett.
Gyurcsány Ferenc húsvéti üzenete

A húsvét hagyományosan a kereszténység legnagyobb ünnepe. Így a zsidó-keresztény gyökerű európai kultúrán felnőtt emberek számára kivétel nélkül jeles időszaka ez az évnek, függetlenül attól, hogy hivőként vagy nem hívőként ünneplik-e meg.

Közéleti-politikai értelemben is igaz mindez. Az idei tavaszon talán lezárhatjuk a múlt évből magunkkal cipelt politikai vitáink legalább egy részét, és nyugodtabb hétköznapoknak nézhetünk elébe. Hisszük, hogy olyan új szakaszra van szükség az ország közéletében is, amelyben a múlt vitáinál fontosabbak lehetnek a jövő ügyei, a megosztottságnál fontosabb lehet az összefogás, bontásnál az építés.
Forrás: nol.hu, mszp.hu

Kapcsolódó cikkek:

  • Feljelentették Gyurcsány Ferencet
  • Gyurcsány: ébresztő!
  • Adószakértőkkel egyeztetett Gyurcsány
  • Pletykák Gyurcsány lemondásáról
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!