Létavértes hírei

2012.07.11. 20:11

A Létavértes SC 97 háza tájáról

A bajnokság utolsó hazai NB III -as Létavértes - Nagyecsed mérkőzést megtekintette a DVSC  és a  Létavértes SC 97 vezetősége.

A bajnokság utolsó hazai NB III -as Létavértes - Nagyecsed mérkőzést megtekintette a DVSC  és a  Létavértes SC 97 vezetősége.Szóba került a csapat NB II - es bajnokságba való nevezése, és ezzel összefüggésben a létavértesi Sporttelep MLSZ által előírt kötelező fejlesztése.
Az a döntés született, hogy Létavértes marad az NB III-ban, és a 2012/2013-as bajnokság megnyerését tűzi ki célul.. Ennek érdekében a csapat edzését Sándor Csabától Gyarmati András veszi át..

A csapat  augusztusi programja:
- 4-én, szombaton 17 órától Magyar Kupa döntő: Hosszúpályi -Létavértes.
- 11-én, szombaton 17 órától első forduló az Országos Magyar Kupa főtáblára való kerülésért (az ellenfél még nem ismert.)
- 18-án, szombaton 17 órától már az első bajnoki forduló.

A Megye II. osztályba feljutott Létavértes II. csapat elkezdte az edzéseket. Várják létavértesi fiatalok jelentkezését az ifjúsági és a felnőtt csapatba. Jelentkezés  a Sporttelepen, az esti órákban tartott edzések alkalmával.

Rövidesen megkezdik intenzív felkészülésüket a megyei bajnokságban szereplő női - és férfi kézilabdások is - tudtuk meg Árva Barnától, az egyesület elmökétől.

 A fotón: Szima Sándor, Herczeg András, Árva Barna, Korndás Elelmér, Szilágyi Zoltán, Mátyus Sándor, Szima Gábor és Papp Zoltán (t.b.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!