Ügyeleti hírek

2022.05.02. 09:54

A hőmérséklet mellett a motoros balesetek száma is megnőtt megyében

Sok volt a sérült az utakon vasárnap.

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze vasárnap hajnalban Püspökladányban, a Dózsa György utcában. Az ütközés következtében a kisbusz felborult. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket - olvasható a katasztrófavédelem közleményében. 

Személygépkocsi és egy motor ütközött össze Püspökladány közelében, a 4-es számú főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A motorost a mentőszolgálat kórházba szállította.

Személygépkocsinak ütközött egy motor vasárnap délben Debrecenben, a Fülehalmi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd az üzemanyagfolyást megszüntették. A mentőszolgálat kórházba szállította a motorost.

Nyolcvan négyzetméteren égett az aljnövényzet Debrecenben, a Vincellér utcában vasárnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Gyökerestől kifordult egy diófa és leszakított egy telefonvezetéket is vasárnap délután Egyeken, a Somogyi Béla utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Utcára dőlt egy fa ága vasárnap kora este Debrecenben, a Lejtős utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami közül kettő súlyos, három pedig könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, közülük nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!