Ingatlanajánló

2023.01.28. 09:00

Nyugalom, csend 65 millióért egy Monostorpályihoz tartozó erdő közepén

Különleges ajánlatra bukkantunk egy Monostorpályihoz tartozó erdő területén. Az 1011 négyzetméteres telken egy kis ház és két filagória, valamint néhány további melléképület áll. Jöjjön egy igazi megyei ritkaság!

Az erdő közepén lelhetünk nyugalomra

Eladásra kínálnak Debrecentől 23 km távolságra, egy Monostorpályihoz tartozó erdő közepén lévő csendes, minden zajtól mentes tanyát, ami a nyugalom szigete lehet ebben a felgyorsult világban. A telek területe 1011 m2, amin található egy kis ház 50 m2 alapterülettel, két hatalmas, igényesen kialakított filagória és egy szépen kivitelezett melléképület, amiben egy garázs és egy tárolóhelyiség van.

A ház 2010-ben épült, beton alappal, vegyes falazattal és cserép héjazattal. Helyiségei: egy szoba, konyha, fürdőszoba és közlekedő. A fűtése egy gyönyörű, mázas, saját igényre készült cserépkályhával megoldott. Vezetékes víz nincs, a vízellátást fúrt kút biztosítja. Az áramot jelenleg napelemek biztosítják, amelyek akkumulátorokra dolgoznak, és a megtermelt energiát innen lehet visszanyerni. A ház rezsiköltsége így nullás. A műanyag nyílászárókon fém redőnyök vannak, zöld színűek, illeszkednek a ház színeihez. A garázs elektromos kapuval felszerelt. 

Az egyik filagória alatt minőségi szalonnasütőt alakítottak ki. A tanyán található épületek színezése egyforma, illeszkedik a tájhoz. A kert kertész által megalkotott és kezelt. Különleges növények, mint például a drága mamutfenyő is megtalálhatók benne. Az ingatlan teljes területe kamerarendszerrel van felszerelve. A tanyához – igény szerint – vásárolható erdő is. Az ingatlan per- és tehermentes, egy tulajdonosa van. Kifizetés után azonnal birtokba vehető.

Miért Monostorpályi?

Ha elege van a stresszből, a városi zajból, a felgyorsult életvitelből, itt megteremtheti a saját és családja nyugalmi életét. Nem messze a várostól, de mégis elvonulva a természetbe megtalálhatja a pihenés boldog óráit. Láthat őzet, énekes madarakat, mókusokat a házból kinézve.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!