Ingatlanajánló

2022.12.17. 09:00

Romantikus birtok és luxuskúria új, szerető tulaját keresi Halápon!

Az 500 nm-es összterületű ingatlan és a fél hektáros földterület igazi felfedezésre váró helyszín. A légifelvételekért külön hálásak vagyunk, de a földhöz ragadt fotók is csodás képet festenek a 390 milliós, Halápon kínált kúria kapcsán!

Forrás: Ingatlanbazár

Alacsony fenntartási költséggel üzemeltethető villaépület eladó! Debrecen-Haláp városrész szomszédságában, a Hajdúsági Tájvédelmi körzetben található, 0,5 hektáros területen fekvő, több épületből álló, dísztóval, parkkal eladó.

Forrás: Ingatlanbazár

A 48-as fűútról letérve egy 1,5 km-es, télen is jó járható (részben aszfaltozott) úton lehet megközelíteni. A luxus kúria 3 épületből áll. A közel 420 nm-es főépülettel egybeépítve található a wellness részleg, beltéri medencével, szaunával és egy vendégek fogadására alkalmas apartmannal. A főépületben a földszinten vendég mosdó, társalgó, konyha étkezővel, kamra és a nappali mellett egy 100 nm-es fedett terasz található. Az emeleten két hálószoba, fürdőszoba és egy külön bejáratú apartman, nappalival került kialakításra. A vendégházban az apartman mellett az alsó szinten található egy fitnessterem. Szerkezetileg már elkészült a hátsó részben egy 80 nm-es alapterületű meleg konyha és a felső szinten 5 stúdió apartman. A harmadik 180 nm-es épületben található egy jógaterem, öltözök és mosdók.

Forrás: Ingatlanbazár

Az ingatlanok fenntartási költsége rendkívül alacsony köszönhető a korszerű geotermikus hőszívatyus hűtési- és fűtési rendszernek és a napkollektoroknak. A víz egy tisztító és lágyító rendszeren keresztül, saját fúrt kútból megoldott. A 0,5 hektáros területen az épületegyüttes mellett található fedett beállok, dísztó, akár 35 ember részére is alkalmas fedett grillező, strand röplabda pálya, parkosított gyönyörűen karbantartott díszkert. 

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és helyesírásával közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!