Ingatlanajánló

2022.10.22. 09:00

Télikert, privát telek, szauna: naná, hogy a Nyulason!

155 millió forintra lesz szüksége annak az érdeklődőnek, aki a Nyulason kínált, reprezentatív jellegű ingatlant magáénak szeretné tudni. A fotókon keresztül öröm volt szétnézni a tágas, elegáns, mégis barátságos otthonban!

Forrás: ingatlanbazár

„Debrecenben, a Nyulason déli tájolású, 1998-ban épített, 2 szintes (szuterén, földszint), 124 nm hasznos lakótérrel rendelkező reprezentatív ingatlan, 690 nm önálló, parkosított kerttel eladó. Kérem hívjon bizalommal hétköznap 9 és 17 óra között. Jellemzői: az ingatlan teljesen elszeparált, mivel egy forgalommentes zsákutcában található. Az épület helyiségeinek enteriőrét kiváló belső megoldások, finom kézimunka, gránit ablakpárkányok, minőségi burkolóanyagok felhasználása jellemzi. A ház egyedi kialakítású, az építtető tulajdonos sajátos koncepciójának köszönhetően egy világos, tágas terek jellemezte lakóegység alakult ki.

Forrás: ingatlanbazár

A déli tájolású télikerten keresztül (20nm) jutunk le a szuterénbe, amely 124 nm alapterületű. Itt vendégszoba, szauna zuhanyzóval, hatalmas műhely és egy dupla garázs található. A jelenlegi klasszikus lakóház helyiségkiosztás és elrendezés kisebb átalakítással kedvező lehet iroda, vagy rendelőként való használatnak is. Az alagsorból kijárat vezet a telek hátsó, privát részébe. Az épületben cirkó kazán szolgáltatja a fűtést (padlófűtés + radiátorok) . (Eddig a gáz átalány díj csupán havi 20 ezer forint volt.) Riasztó, kamera, biztonsági ajtó, redőnyök, kaputelefonos beléptető rendszer, automata kapu, kandalló, fúrt kút szolgálják a lakók kényelmét. Szükség esetén a telekre mintegy 35 – 40nm garázs építhető. Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonnyal rendelkezik. Egy igazán csodálatos helyen lévő kiváló ingatlan. [...]”

Forrás: ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!