Ingatlanajánló

2022.10.15. 09:00

Szédítő vonalak: egy 210 milliós ház Sámsonikertből!

A 343 nm-es, reprezentatív otthon egyszerre masszív és vadregényes. A Makovecz-jegyeket mutató ingatlan fotói között igazi utazás volt szétnézni!

Forrás: Ingatlanbazár

A hirdetés szövege szerint a kétgenerációs, 344 m2 alapterületű, rusztikus, egyedi megjelenésű családi ház Debrecenben, a régi Csapókert Sámsonikert városrészének csendes szegletében található, egy 883 m2-es telken. Az ingatlan 2 fő épületrésze dupla főfalazással illeszkedik egymáshoz, és a 2005-ben végzett hozzáépítés során a régebbi, kisebb alapterületű, nappali plusz 1 szobás ház a főépülethez illeszkedő, modern megjelenésű tetőt és homlokzatot kapott. 

Forrás: Ingatlanbazár

Ez a XX. század közepéről származó, masszív, nagypolgári, téglaépítésű, hőszigetelt, 60 m2 alapterületű, gázcirkó fűtésű épület 260 m2 telekrésszel (házhellyel együtt) és külön bejárattal rendelkezik, így önállóan is használható. Az ingatlan jelenleg nappali, étkezőkonyha, étkező, háló, fürdő-wc elrendezésű, ezt a bejáratnál egy fedett, ponyvával körbezárt, mintegy 8 m2-es terasz egészít ki. Az eredeti elrendezést egyszerűen nappali-amerikai konyha-2 szobássá alakíthatjuk, ha a jelenlegi konyha hálószoba, a nappali pedig amerikai konyhás nappali lesz.

Forrás: Ingatlanbazár

Az egyedi elképzelések alapján készült, Makovecz-jegyeket mutató, átriumos főépületben az organikus elemek és a fém egyensúlyát nagy felületű, modern nyílászárók egészítik ki, így a nap átjárja a teljes házat. A térrendezés optimális, a fogadószinten nappali-amerikai konyha, étkező található, és innen juthatunk ki a hátsó teraszra, valamint a tágas, fűtött garázsba. Amíg az emeleti lakószinten 4 hálószoba, 2 fürdőszoba található, addig a 3.. ún. szabadidő szinten további 2 szoba úgy is kialakítható, hogy a 3. fürdőszoba és a fitneszsarok érintetlen marad.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!