Ingatlanajánló

2022.10.29. 09:00

Eladó egy hajdúszoboszlói villa, ami havi 4 millió forint bevételt hoz

Gyors fejszámolás után az évi 48 milliós bevételt hozó vállalkozás fényében a befektetett vételár kevesebb mint 3 év alatt megtérül? Lássuk ezt a hajdúszoboszlói ajánlatot, de gyorsan!

Forrás: Ingatlanbazár

Hajdúszoboszló legfrekventáltabb részén, a fürdő és a Mátyás király sétány közvetlen szomszédságában egy nagyon igényes 6 szobás, 6 fürdőszobás, jakuzzis villa eladó.

Forrás: Ingatlanbazár

Az impozáns, 318 m2-es, két szintes épület 631 m2-es telken helyezkedik el. Az udvarban több gépjármű parkolására van lehetőség, de egy fedett garázs is rendelkezésre áll. Hatalmas fedett terasz, filagória, grillező, jakuzzi is helyet kapott, így minden adott a kellemes pihenéshez, családi nyaraláshoz, kerti partikhoz. 

Forrás: Ingatlanbazár

A tulajdoni lapon családi házként szerepel az ingatlan, melynek rengeteg előnye van: CSOK, 6 milliós állami támogatás, hitel igényelhető. Pár perc sétával elérhető a fürdő, aquapark, éttermek, hotelek, gokart pálya, élménypark stb. Lakhatásra vagy üdültetésre egyaránt alkalmas, illetve mivel a két szint teljesen elszeparált, ezért egyszerre lehet otthona valakinek, és biztos pénzkereset is egyben. 

Forrás: Ingatlanbazár

Jelenleg a villa napi 130 ezer forintos áron van kiadva és már a 2023-as évre is rengeteg foglalás van. Egy hónap alatt több mint 4 millió forintos bevételre lehet szert tenni, ebből kifolyólag kiváló befektetés, hiszen értékálló az elhelyezkedéséből eredően, ráadásul kialakult ügyfélkörrel rendelkezik.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!