Ingatlanajánló

2022.08.06. 09:00

A hét ingatlana: egy házzal felérő lakás Debrecen belvárosában

Beleszerettünk ebbe a 89 négyzetméteres, belső kétszintes lakásba, amely családi ház hangulatát kelti. Szellős, modern és végtelenül barátságos!

Forrás: Ingatlanbazár

Eladó egy 2004-es építésű, 11 lakásos társasházban található, második emeleti, belső kétszintes, nettó 89 négyzetméter alapterületű, bútorozott lakás Debrecen belvárosának közkedvelt részén – olvasható az Ingatlanbazár hirdetésében.

Forrás: Ingatlanbazár

A földszint helyiségei: előszoba, étkező-konyha, kamra, tágas nappali, fürdőszoba és wc külön helyiségben, hálószoba, közlekedő. Az emelet tetőtér helyiségei: két hálószoba, fürdőszoba-wc egyben, pihenőtér/dolgozó sarok, közlekedő. A nappalit és két szobát laminált parkettával burkoltak, egy szobában padlószőnyeg található, a többi helyiséget járólap borítja.

Forrás: Ingatlanbazár

Délkeleti tájolásának és a sok ablaknak köszönhetően napfényes, világos, tágas terek jellemzik az ingatlant. A földszint hőszigetelt nyílászárói redőnnyel, rovarhálóval is fel vannak szerelve, az emeleti, fából készült, hőszigetelt ablakokon roló található. Az ingatlan melegét gáz-cirkó fűtés biztosítja, nyáron a kellemes hőmérsékletről mindkét szinten klíma gondoskodik.

Forrás: Ingatlanbazár

A közös, parkosított kert kellemes kikapcsolódást tesz lehetővé a lakók számára, hiszen van itt kerti játszótér a gyerekeknek, szalonnasütő és filagória is. Kiváló tömegközlekedés jellemzi, gyalogosan perceken belül elérhetőek üzletek, iskolák, óvodák, hivatalok, patika, orvosi rendelő, buszmegálló, és a Zöld Város Program keretében megújuló Petőfi tér, ahol játszótér, vízi élővilág, kávézó és étterem is lesz. Ingyenes parkolás az utcában, esetleges garázsbérlési lehetőség a társasház alatt lévő mélygarázsban.

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!