Ingatlanajánló

2022.08.19. 12:14

415 millióért eladó a Hajdú-bihari Napló nyomdaépülete!

3000 nm-es épületre van szüksége? Akad eladó Debrecenben! Nem más, mint a Hajdú-bihari Napló telephelye! Milyen izgalmas lenne egy művészeti központot, közösségi iroda- és apartmankomplexumot itt létrehozni… Ön mit kezdene szíve szerint a jól festő, giga épülettel?

Forrás: Ingatlanbazár

Kiváló adottságú telephely, jó lokációval! Debrecenben, a Nyugati Ipari Park mellett hosszú távra kiadó kiváló adottságokkal rendelkező telephely. A telephely az M35 autópálya mellett, az épülő BMW-gyár közelében található. Kamionnal, teherautóval szilárd útburkolaton könnyen megközelíthető, a telephelyen belül szilárd útburkolat áll rendelkezésre.

Forrás: ingatlanbazár

Közüzemek: víz, szennyvíz, gáz, villamosenergia (mérővel ellátottak). Gázellátó hálózat teljesítménye: 100-150 m3/óra. Villamoshálózat teljesítménye: összesen rendelkezésre áll 2 db transzformátor egyenként 630 kVA teljesítménnyel, összességében kétszer 3x400 A. A kiadó ingatlanhoz tartozó telek területe : 7.890 négyzetméter. Az épület három szintjének összes alapterülete kb 3.000 négyzetméter. (irodai, ipari, raktári, szociális területek) [...]”

Forrás: ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!