Ingatlanajánló

2022.07.23. 09:00

Családi fészek és üzlethelyiség, avagy egy igényes ajánlat Debrecen óvárosában

Debrecen óvárosában két ingatlant kínálnak egyetlen hirdetésen belül. A hangulatos családi házban eddig igényes szépségszalon működött, de persze még bármi kihozható a 114 nm-es szépségből!

Forrás: Ingatlanbazár

A kapcsolódó hirdetés szövege szerint Debrecen óvárosában kínálnak értékesítésre egy 300 nm-es telken lévő, nappali plusz 2 szobás, igényes, az otthon melegét sugárzó egyszintes, nagyon kellemes családi házat és egy jelenleg is működő, gyönyörű, modern berendezésű, üzlethelyiséget. 

Forrás: Ingatlanbazár

Az ingatlan 114 nm-es, 5+2 szobás, társasházként van nyilvántartva, külön helyrajzi számmal rendelkezik az üzlet és a ház is. Mindkét ingatlan csaknem teljes körű felújításon esett át, a tetőt kivéve. Az exkluzív üzlethelyiség jelenleg szépségszalonként üzemel, ami 3 szobából, fürdőszobából és előszobai helységekből áll. A mögötte elhelyezkedő családi ház helyiségei: nappali, 2 szoba, konyha, étkező, nagy méretű fürdőszoba és előszoba. Akár két generációnak is tökéletes választás lehet, de családoknak vagy vállalkozásra is kifejezetten ajánlott. Mindkét ingatlant igényesen újították fel, a belső zárt udvar csendes, külvilágtól elzárt, intim élet teret biztosít a tulajdonosok részére. 

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!