Ingatlanajánló

2022.06.04. 09:00

A hét lakása: finom púder színek Nagyerdőn

95 millió forintért kínálják eladásra ezt a tágas és erkélyes otthont. Ráadásul, ha a berendezés is megtetszett, kerek 100 millióért szőröstül-bőröstül megszerezhető az ingatlan.

Forrás: Ingatlanbazár

Debrecenben a Nagyerdőn teljeskörűen felújított, tégla építésű társasház 1. emeleti, nappali+2 szobás, délnyugati tájolású lakás eladó.

Forrás: Ingatlanbazár

A lakás műanyag nyílászárókkal, szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel van felszerelve, a fűtést gázcirkó biztosítja radiátorokon keresztül, a hűtésről klíma gondoskodik. A nappalin, a két szobán, a konyha-étkezőn, fürdőszobán (amelyben kád és zuhanyzó is van) kívül két erkély is található. A szobákban laminált padló, a többi helyiségben kerámia van. A biztonságról riasztórendszer gondoskodik.

Forrás: Ingatlanbazár

A lakást februárban újították fel teljesen. A vételár három darab beépített szekrényt és a konyhabútort tartalmazza. Teljesen bútorzattal 100 millió forintért juthatunk hozzá az ingatlanhoz.

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!