Ingatlanajánló

2022.04.09. 08:20

Na, ezért jó a fehérre festett lambéria és gerenda!

Nemcsak világosabbá teszi a teret - amely földszinti elhelyezkedés esetén például kulcsfontosságú lehet -, hanem a beltér magasságának érzetét is növeli a trükk.

Forrás: Ingatlanbazár

A skandináv országokban gyakran használt módszer most egy debreceni, eladásra szánt családi házban közelebbről is szemügyre vehető, ugyanis a város kedvelt városrészén, Pallagon eladóvá vált egy 2020-ban épült, földszintes családi ház

Forrás: Ingatlanbazár

A bruttó 215 nm, nettó 152 nm alapterületű, dupla nappali plusz 4 szobás ház két generáció együttélésére is alkalmas.
 

Az ingatlanban tágas terek és otthoni légkör várja az új tulajdonost, ráadásul egyedi, minőségi kivitelezéssel: egyedi, elektromos és költséghatékony fűtésrendszerrel, valamint hangulatos kandallóval van felszerelve.  

Forrás: Ingatlanbazár

A ház udvarán medence biztosítja a kikapcsolódást, ugyanakkor önálló garázs és kocsibeálló is rendelkezésre áll. A csendes, forgalommentes és gyerekbarát övezetben épült ingatlan ideális gyerekes családok részére, akik a nagyszülőket is szeretnék maguk mellett tudni, mégis külön lakóegységet biztosítva számukra. 

Forrás: Ingatlanbazár


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!