Ingatlanajánló

2021.11.06. 09:00

Vadonatúj családi ház keresi tulajdonosát Hajdúböszörményben

Élhető méret és terek, valamint egy falatnyi telek jellemzi a 37,9 milliós ingatlant.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Aktuális heti ingatlanajánlónkban ezúttal egy hajdúböszörményi családi házat mutatunk be. Az eladó ingatlan egy 280 négyzetméteres telekre épült a 35-ös főút mentén, a Bánság tér 18. szám alatt. A könnyűszerkezetes technológiával felhúzott ház nettó 62 négyzetméter hasznos területtel rendelkezik. A tulajdonos eredetileg saját részre építette, így nem csoda, hogy minőségi alapanyagok felhasználásával készült, és praktikus megoldásokban sem szenved hiányt.

A kifejezetten átgondolt, jó elosztású ház lelke a központi életteret biztosító konyha és étkező, valamint az abból nyíló, 13 négyetméteres nappali. Ezen kívül egy külön bejáratú, 18 négyzetméteres szobát is találunk, amely gipszkartonfallal akár két külön helyiséggé alakítható saját bejárattal és ablakokkal. A fürdőszoba és a wc egy helyiségben található (öt négyzetméter). A szélfogó-előszoba két négyzetméteres.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!