Ingatlanajánló

2021.10.23. 09:00

Nem hivalkodó luxus: ilyen az élet az Akadémiakert egyik legjobb otthonában!

Kellemes és meghitt otthon benyomását kelti a 285 négyzetméteres ingatlan, amely most új gazdára vár.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A 2000-ben épült kandallós, szaunás házhoz szellős kert tartozik, amelyben egy grillsarok szolgáltat tökéletes helyszínt baráti összejövetelekhez. Lássuk, mit és mennyiért szerezhetünk meg magunknak Debrecenben!

Prémium ingatlan az Akadémia kertben! Eladó a méltán közkedvelt városrészen belül is kiemelkedően igényes környezetet alkotó utcában egy amerikai konyhás, nappali + négy hálószobás sorház parkosított telekterülettel, kétállásos garázzsal. A ház külleme nem hivalkodó.

A klasszikusan modern stílusban berendezett enteriőr teljes egészét az igényesség és a tágas terek adta luxus érzése hatja át. A tervezői precizitásnak köszönhetően a közösségi, valamint az intim szférát megtestesítő terek tökéletesen elszeparáltan került kialakításra. A különlegesen meleg hangulatú, hatalmas nappali az ingatlan központi eleme. A kandallóval és a lépcső alatti kuckóval kialakított helyiség közvetlen kapcsolatban áll a minden igényt kielégítő, belső kertre néző, fedett télikerttel. A földszint a családi és társasági együttlét élettere. A nappali-étkező-télikert együttese bármely évszakban barátságos és természetközeli helyszíne egy nagyobb összejövetelnek is. [...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!