Ingatlanajánló

2021.10.16. 09:00

Dizájnos okosotthon is van a debreceni lakáspiacon

A 67 négyzetméteres, vadonatúj, részben bútorozott otthon képei magukért beszélnek.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az 53,9 millióért kínált ingatlan mindent hoz, ami a mai trendeknek megfelel. Nézzen szét velünk ebben a még ritkaságnak számító szépségben! Debrecen klasszikus nagyerdei övezetében a Komlóssy utcán, az egyetemtől mindössze 300 méterre található ez az eladó, frissen felújított luxuslakás, okosotthon megoldásokkal.

Alap paraméterei:

– 67 négyzetméter

– nappali+2+1 szobás, mind külön nyílik

– 6 négyzetméter erkély

– 2.emelet

– dupla wc-s

A frissen lezajlott felújítás során a teljes gépészet megújult, az összes cső és kábel a falba rejtve fut, új fűtésrendszer és vízhálózat került kialakításra. A 3 rétegű üveggel rendelkező műanyag nyílászárókra szúnyogháló és motoros, távirányítású aluredőnyök kerültek. Ezeknek köszönhetően nemcsak esztétikus, de gazdaságosan üzemeltethető fűtésrendszer lett kialakítva, melyet a Honeywell távolról vezérelhető wifi-s, rádiófrekvenciás termosztátjával akár mobiltelefonról, otthontól távol is programozhat, ellenőrizhet. A klíma szintén wifiről távvezérelhető.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!