Ingatlanajánló

2021.09.18. 09:00

Eladó Debrecen egyik legkülönlegesebb ingatlana

A 494 négyzetméteres otthon ragyogó fotói kapcsán egyértelműen kiderül, az eddigi tulajdonosok szerették az életet.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Debrecenben, a Hatvan utcai kertben eladó egy egyedi igények alapján megtervezett, 2003-ban megépült, majd 2012-ben tovább bővített családi ház. Az épület összesen 494 négyzetméter alapterületű, kétszintes, nappali és 4 szoba található benne. A ház 1916 négyzetméteres összközműves telken fekszik. A belső kialakítására jellemző az átgondoltság és a harmónia. Ennek tükrében a ház központi része a különleges atmoszférájú, mediterrán stílusú, nagy belmagasságú, galériákkal övezett, tágas, közel 70 négyzetméteres amerikai konyha és nappali, melyekhez kellő tagoltsággal kapcsolódnak a megfelelő intimitást biztosító, gyermekhálószobák, valamint a gardróbbal és saját fürdőszoba kapcsolattal is rendelkező szülői háló.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A főépület alatt a 165 négyzetméteres szuterénszint van, amelyben két autó beállására is alkalmas garázs, egy hangulatos borospince és borozó, a szaunának és szoláriumnak is helyt adó tágas pihenő, tárolók, háztartási helyiség és a kazánház is található. A 2012-ben megtörtént bővítéssel kialakult új rész földszintjén, másik két autó beállására alkalmas garázs, fürdő, egy hűtőtároló és egy gardrób lett kialakítva. A tulajdonosok sportszeretete a ház kialakításánál több helyen is megjelenik. Az új rész emeletén egy 78 négyzetméteres edzőterem és játéktér is fellelhető, de a kertben elhelyezett 13x7 méteres, fűthető medence és az udvaron kialakított sportpálya is egyedien különlegessé teszi a házat. Az épület korszerű technológiával épült, fakeretes hőszigetelt nyílászárók, szigetelt falazat, fűtése gázcirkó kazánról működő energiatakarékos, hűtő-fűtő fan coil és padlófűtés, a gazdaságos üzemeltetését a tetőre szerelt 10 darab napkollektor is segíti.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!