Horoszkóp rovat

2018.08.27. 08:10

Napi horoszkóp - 2018. augusztus 27.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Halak jegyéből indul, ez az ön gondjainak területe. Mintha minden meg lenne babonázva, amit a kezébe vesz, vagy gondolatban elindít. Nagyon sok türelemre lesz szüksége. Este már sportolni is lesz kedve.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Neptunusz közelében áll, kellemes fényszögben a Jupiterrel. Így ön vidáman ébred, és elevennek érezheti majd magát. Csak arra kell vigyáznia, hogy ne legyen túlságosan magabiztos és vakmerő. Érdekes ötleteket hall majd, amik tovább segíthetik a pályáján.1

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold az ön hivatását jelző sorsterületről indul, mindjárt a hét első napján „vizsgáztatja” valaki. Ma különösen fontos lenne, hogy ne kövessen el hibákat, és bizonyítsa rátermettségét. Este menjen mozogni, sohasem késő edzeni magunkat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ismét kiderül ön fölött az ég. Egy olyan lehetőség kínálkozik, amelyre még legszebb álmaiban sem mert gondolni. Ha úgy tervezte, hogy elutazik valahová, ennek nincs semmi akadálya.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lehet, hogy úgy gondolja, vak tyúk is talál szemet. Egy találkozás új távlatokat nyit meg, amelyek szerencsét hozhatnak életében. Ne szalassza el az alkalmat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold az ön párkapcsolatát jelző sorsterületéről indul. Most jól használhatja az időt arra, hogy kompromisszumokat kössön, és megbeszélhessek a vitás pontokat. Főleg a tulajdoni viszonyok kérdésében fontos közös nevezőre jutni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Meg lesz lepve, amikor jól érzi magát azon az összejövetelen, amelyre csak azért ment el, mert ezt kívánta az illendőség. Ne legyen félénk, hogy randevúra hívja azt, akivel már régóta tervei vannak.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy váratlan reggeli telefon alaposan felforgatja napját. De ne bánkódjon, ha egyik oldalon veszít, vagyis nem tudja végezni, amit tervezett, a másikon viszont sokat nyerhet. Ha családos, mai napja szeretetteli, ha még egyedülálló, érdekes, új kaland ígérkezik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma a társaság középpontja lehet, amit úgyis nagyon szeret. Megcsillogtathatja szervezőkészségét, ha a többiek váratlan programötlettel állnak elő. Elemében van és megtölti vidámsággal, humorral az együtt töltött időt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szomorú híreket hall a nap folyamán, amitől búskomor. Vigyázzon magára, ne idegeskedjen, majd minden megoldódik és újra kiderül a Nap és a jókedve. Okosan, higgadtan kell kezelni a helyzetet, ne hagyja, hogy lelki békéjét felborítsák!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem történnek olyan nagy dolgok a munkahelyén, hogy az említésre méltó legyen. Mégis sokat aggodalmaskodik. Az alaptalan vádaskodással szembeszállni nehéz feladat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A hivatásában maga mellé állíthat olyan embereket, akiktől van mit tanulnia és akik határozottan kiállnak ön mellett. Egy valamire ügyelnie kell, mégpedig arra, hogy ne fecsegjen feleslegesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!