Horoszkóp rovat

2018.04.07. 09:03

Napi horoszkóp - 2018. április 7.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Bak jegyében jár, ez fékezi az ön gyors energiáit. A hétvége gyengéd, romantikus hangulatban telhet, most remekül megértik egymást a párjával. Hívjanak vendégeket, próbáljon ki egy új receptet!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön most kifejezetten temperamentumos hangulatban van. Vigyázzon, az önfejűségével, konokságával csak ront a helyzeten. Kerülje el a konfliktusokat!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy jelentéktelen nézeteltéréstől eltekintve egészen jól indul a napja. Váratlan vendég érkezésére számíthat, valószínűleg egy nem túl kedves rokon jön látogatóba bejelentés nélkül. Kiváló ez a nap egy hosszabb kirándulásra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Nap a Kos jegyében jár, a Mars a Bak jegyében van. Nagy kedvvel tesz-vesz otthon, ideális nap ez a mai a nagytakarításra. Ha ön szellemi munkát végez, akkor érdemes kicsit dolgoznia, mert kifejezetten hatékony lesz. A nátháját is, mintha elfújták volna.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Mogorva, kelletlen hangulatban lehet, és ezen még az sem segít, hogy a párja elhalmozza a figyelmességeivel. Menjen el futni, vagy legalább sétáljon egy nagyot egyedül, hogy rendet tegyen háborgó lelkében!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai napot szánja a pihenésre, ne kapkodjon, mert az nem vezet jóra - ahogy a könnyelműség sem, ezzel különösen vigyázzon! Ha megbánt valakit, attól jobban fog szenvedni, mint maga az érintett.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha baráti látogatást tervez, akkor számíthat rá, hogy minden földi jóval elhalmozzák a vendégség során. Semmiképp se mondja hát le a találkozót!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szívesen tölti a mai napot otthon, van kedve és türelme elmélyülni egy-egy tevékenységben. Foglalkozzon sokat a gyerekeivel, rokonlátogatásra is alkalmas a mai nap. A szeretteinek szüksége van önre, szerezzen nekik örömet! Egy bőséges étkezés mellett kellemes hangulatban tudják megbeszélni a vitás ügyeket.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Túláradó energiája annyira magabiztossá teheti, hogy értelmetlen kockázatokat is vállalhat. Legyen duplán óvatos, minden tevékenységben, amely potenciálisan veszélyes lehet. Pénzügyi kérdésekben most számíthat a sikerre, ha tervei vagy beruházásai megalapozottak.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold az ön jegyében van. Az energiáit most ellenőrzése alatt tudja tartani, és be tudja osztani, hogy elhúzódó, pontos, türelmes munkát végezhessen fizikai vagy szellemi téren. Képes lesz kívülről szemlélni önmagát, és ezáltal rengeteget tud tanulni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap végre a pihenésé lehet! A semmittevésnek aktív és passzív formája egyaránt lelkesíteni fogja. Ma képtelenség kihozni a sodrából!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A csillagok különösen szép napot ígérnek önnek, szerencsét és boldogságot sugároznak. Ma kibékülhet ellenfeleivel, és adakozóbbá is válik - bőkezűsége busásan megtérül majd. Váratlan szerelmi kalandban is része lehet.


[related-post post_id="3819334"]

[related-post post_id="3819360"]

[related-post post_id="3819009"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!