Horoszkóp rovat

2018.04.13. 09:30

Napi horoszkóp - 2018. április 13.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Halak jegyében van. Makacs hangulatban van, és összeférhetetlenül viselkedik. Lehet, hogy észre sem veszi, hogy mindenkit megsért - köztük a párját, aki semmit nem vétett. Engesztelje ki, hogy el ne veszítse!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Miközben a munka hősévé válik, fontos, hogy néha lazíthasson is egy kicsit. Ha üzleti tárgyalása adódik, ne tegyen olyan engedményeket, amelyeket később megbánhat. Így anyagilag is rosszul jár!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold a Halak jegyében jár. Munka után ne a barátokkal szervezzen programot, inkább párjával töltse az időt. Most sokkal több gyengédséget igényel, mint általában. Pénzügyi manőverekbe most ne kezdjen!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Túl sok provokációnak lesz kitéve a munkahelyén és a közösségi élet egyéb területén is. Az is lehet, hogy valaki túlságosan agresszívan mutatja ki a közeledési szándékát, vonzalmát… Jelölje ki egyértelműen a határait!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pontot tehet egy régóta húzódó kacifántos ügy végére. A bolygók kedvező környezetet teremtenek ahhoz, hogy változtasson. Végre igénybe veheti a barátai segítségét is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Halak jegyében áll. Valaki kétségbe vonja tudását a munkájával kapcsolatban. Ez bosszantó, de ne hagyja, hogy a harag vezérelje. Szerencsére még mindig több a barátja, mint az ellensége. Este kellemes meglepetés érheti!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Erőt próbáló harcokra számíthat kollégáival, vagy egyéb nyilvános kapcsolataival. Ön mindig nagy a mérlegelésben, most különösen fontolja meg, kivel érdemes küzdelmekbe bocsátkoznia. Ha úgy találja, nem biztos a győzelem, jobb, ha bele se kezd.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jó napra számíthat, munkatársai, beosztottai hihetetlenül szorgalmasak és segítőkészek, és a főnökei is szokatlanul kedvesek. Lehet, hogy akarnak valamit öntől? Járjon nyitott szemmel! Az este egy sorsszerű találkozást hozhat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Türelmetlenebb lesz az átlagosnál, a kapkodás miatt becsúszhatnak a hibák, és hogy leplezze bizonytalanságát, hát kötekedővé válik, és ezzel magára haragítja a kedvesét és a családját.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Lehet, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódik, amit nem tárhat fel a világ előtt. A pletyka most nem használ sem az induló kapcsolatának, sem a karrierjének. Nehezen talál rá megoldást.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hiába dolgozik keményen, fennáll a veszélye annak, hogy a vágyai miatt esetleg túllő a lehetősége keretein. Pedig valóban kegyesen bánnak most önnel a csillagok. Legyen megfontoltabb!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Senkinek sem jó a viszonzatlan szerelem. Stabil párkapcsolatában is érdemes lenne határozott oldalát megmutatni, hiszen szinte teljesen kedvese igényei által történik minden. Álljon a sarkára! Ha elég nyitott, ma azt is észreveheti, ki az, aki viszont szívesen megismerkedne önnel!


[related-post post_id="3825094"]

[related-post post_id="3824923"]

[related-post post_id="3823925"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!